Eager

want werken bij een saai bedrijf kan altijd nog

Rookie

Rookieship

Als rookie bij Eager leer je:

  • Professioneel testen
  • Geautomatiseerd testen
  • Je tester-mindset ontwikkelen
  • Communicatieve vaardigheden
  • Je dromen en ambities om te zetten in doelen

en haal je:

  • Testcertificering (ISTQB)
  • Agile - Scrum certificering (PSM-1)

 

Wat bieden wij?

Omdat vertrouwen voor ons de basis is krijg je bij ons een contract voor onbepaalde tijd.

Naast een basisopleiding van 2 maanden die in het teken staat van testen, programmeren en communiceren, is er keuze uit een groot scala opleidingen en zul je veelvuldig worden uitgedaagd om je verder te ontwikkelen.

Na je proeftijd heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een auto, of een OV jaarkaart.

Zonder goede tools kom je niet ver, dus zullen we je voorzien van een krachtige laptop.

De wereld ligt voor je open. Lees er hier meer over.

Hoe ziet de dag van een tester eruit?

Je wekker gaat, en rustig wordt je wakker. Je loopt naar beneden en terwijl je koffie loopt sla je je laptop open.

Je systeem start op en je scrolt door de resultaten van de tests die je voor vannacht had klaargezet. Je oog valt op dat ene rode vinkje. Hmmm.. waarom dat script? Gloeiende $¥{¥#^{^}!!! Snel naar kantoor want vandaag moet en zal je dat oplossen.

Op kantoor bespreek je de resultaten van de tests en de gevolgen daarvan voor deze sprint met de betreffende productowner.

Terwijl je, in de standup van die ochtend, praat met je scrum/devops/whatever team luisteren ze aandachtig als je praat over risico’s en veel voorkomende verstoringen. Je merkt dat ze ook moe worden van die terugkerende fouten. Maar van de oplossing die je aandraagt gaan alle ogen in de cirkel twinkelen. Je hoort ze denken “slimme kerel die tester, was de vorige ook maar zo”.

De rest van de dag puzzel je met de scripts die voor deze sprint nog klaar moeten, en met dat enige rottige foutje dat vannacht voorbijkwam.

Oh shit, is het al zo laat? Dat wordt opschieten als je nog op tijd wil zijn voor de hackathon vanavond. En al helemaal als je nog wat van die heerlijke kroepoek wilt.

Lijkt zo’n dag je wel wat, irriteer je je ook zo aan die verkeerde “t” in de eerste zin én heb je een HBO-diploma? Neem contact met ons op, en/of lees verder.