(Be) Eager

Nieuwe generatie testers

Borrelen maar!

Zoals als gezegd: Wij zijn gek op borrelen, maar zijn ook ontzettend nieuwsgierig en eager om te leren. Daarom hebben we de Awesome borrels bedacht. Awesome worden ze natuurlijk omdat jij er bent. We hopen enorm dat we zo’n sfeer weten te scheppen dat je je vrij voelt om mee te borrelen en uitgebreid te bomen over softwaretesten en alles wat daarbij komt kijken. En de rest…..

Kijk een uniek concept is het natuurlijk niet, maar dat maakt het niet minder leuk. Wij zijn ervan overtuigd dat een sociaal netwerk werkt om beter in ons vak te worden. Om onderlinge verhoudingen te verbeteren, kennis uit te wisselen en contacten met opdrachtgevers  te intensiveren. En dat is exact wat we willen bereiken. We organiseren deze borrels dan ook met onze grotere zussen InQuisitive en BQA. Professionals genoeg dus in the house.

Voor wie?

Voor iedereen die op één of andere manier werkzaam is in het vakgebied van softwaretesten. Een collega of opdrachtgever meebrengen is ook geen enkel probleem.

Wanneer?

Elke derde vrijdag van de maand tussen 17.00 en 19.00 uur, afwisselend in de omgeving Amsterdam of Utrecht. Liever in het Noorden van het land, dan ben je elke eerste vrijdag van de maand welkom in Groningen. De organisator van deze borrel is BQA, maar ook daar zijn alle softwaretesters van harte welkom.

Hoeveel bitterballen bestellen?

Om te weten hoeveel bitterballen we moeten bestellen is het fijn wanneer je je van te voren even meldt. Stuur even een berichtje naar Kirsten op telefoonnummer 06 42846429 of via kirsten@be-eager.nl. Geen berichtje even welkom hoor!

Data en Locaties om te borrelen

Je bent welkom tussen 17.00 en 19.00 uur

7 juli (georganiseerd door BQA)
Oude Gasfabriek
Langstraat 66
Groningen

14 juli (Awesome Drinks and Talks)
Haddock
IJdijk 8
Amsterdam

4 augustus (georganiseerd door BQA)
Oude Gasfabriek
Langstraat 66
Groningen

18 augustus (Awesome Drinks and Talks)
Key West Beachhouse
Strandboulevard 222
Utrecht

1 september
15 september
6 oktober
20 oktober
3 november
17 november
1 december
15 december